O nama

Sve je počelo 1988. godine kada je Milan Delić otvorio obrt za automehaniku u Jastrebarskom. Bila je to tada mala radionica u garaži sa jednim majstorom. Tokom godina posao se razvijao te i sin Petar Delić ide za očevim stopama, počinje raditi zajedno sa ocem i preuzima obiteljski posao.
2015. godine je osnovana tvrtka Mehanika Delić d.o.o. u koju je pripojen obiteljski obrt s bogatim iskustvom u održavanju i popravaku motornih vozila.
Tvrtka Mehanika Delić d.o.o. danas posluje na adresi Trešnjevka 104, Jastrebarsko. Djelatnost tvrtke je održavanje i popravak motornih vozila te prodaja rezervnih dijelova.

Nudimo usluga servisa i održavanja građevinske mehanizacije, kamiona, gospodarskih vozila i osobnih vozila u našem servisnom centru te na terenu. Svoje usluge izvršavamo u kvalitetnom opremljenom servisu koji se prostire na 400m2 uz primjenu najmodernije tehnologije.

Usluge popravka, servisiranja i održavanja vozila vrše kompetentni mehaničari koji će uz primjenu svojih znanja, vještina i sposobnosti otkloniti kvar na vašem vozilu.

Tokom godina također smo razvili brzu i kvalitetnu uslugu isporuke rezervnih dijelova po najpovoljnijim cijenama na tržištu.
Na našem skladištu posjedujemo preko 2000 artikala rezervnih dijelova kako bi smo u što kraćem vremenu bili u mogućnosti otkloniti kvar na vašem stroju i pružiti vam što kvaliteniju uslugu.

adminO nama